Infó block
EN | HU

A gyakornoki program, amelynek keretében gyakorlati képzéshez kapcsolódó lemorzsolódásgátló és tehetséggondozó támogatásban, juttatásban részesülnek a gyakornoki programban résztvevő hallgatók és vállalatok. Egy hallgató egy cégnél 500 órányi gyakorlatot is szerezhet és a program során 3 különböző cégnél is dolgozhat! A gyakornokok munkaideje a szorgalmi időszakban maximum heti 20 óra, azon kívül maximum heti 40 óra lehet. A gyakornokok bérét pedig - a garantált bérminimum mértékéig - a projekt finanszírozza.


Csatlakozz a digitális világhoz, hozd ki belőle a legtöbbet! Ha nappali tagozatos informatikai hallgató vagy, akkor itt kiválaszthatod a hozzád illő informatikai, távközlési vagy telekommunikációs céget, hogy releváns szakmai gyakorlatot szerezz!

GINOP 3.1.1 – VEKOP-15-2016-00001 ("Programme your future") project aims to further increase the number of applicants for the field of informatics higher education, to expand the output of Hungarian IT and other digitally trained professionals, and to renew the content of higher education informatics trainings shifting training output towards real labor market demand.A GYAKORNOKI PROGRAM ELÉRT EREDMÉNYEI
760 gyakornoki pozíció
205.000 ledolgozott gyakornoki óraA projektben párhuzamozan jelenleg két gyakornoki program is fut közel azonos feltételekkel. A program keretében a nappali tagozatos informatikus hallgatók egy-egy cégnél 100-240 órányi gyakorlatot is szerezhetnek. Lehetőség van arra is, hogy a program során 3 különböző cégnél is dolgozhasson az a hallgató aki erre kedvet érez. A gyakornokok munkaideje a szorgalmi időszakban maximum heti 20 óra, azon kívül legfeljebb heti 40 óra lehet. A gyakornokok bérét - a garantált bérminimum mértékéig - a projekt finanszírozza, az adott cég pedig további kiegészítéssel élhet.
Munkalehetőségek informatikus hallgatóknakA gyakornoki program I. 2020. március 22-ig tart, a Melódiák Iskolaszövetkezet szervezésében. Itt a gyakornoki létbe már összesen 40 órányi munkavégzéssel is bele lehet kóstolni, ugyanakkor aki szeretne elköteleződni, az a program zárásáig akár 100 órát is dolgozhat még egy cégnél. Érdeklődni és jelentkezni az alábbi honlapon lehet: https://www.gyakorlatom.hu/The Internship program II. ran until august 2021. It was organized by the Schönherz School Cooperative. It was a longer-term internship possibility with 240-hour work frame. Candidates had a 3-month contract, so students could work for a company for that length of time. Inquiries were made on the following website: https://schonherz.hu/