Infó block
EN | HU
DIGITÁLIS ÉLMÉNYKÖZPONTOK
data-home-pic3
data-home-pic3
data-home-pic3


Előzetes bejelentkezést követően bárki ellátogathat a digitális élményközpontokba. A digitális élményközpontok tanítási időben, hétköznapokon keddtől-péntekig 6-9 éves, 10-13 éves, diákcsoportok számára egyszerre maximum 25 fős, és 14-19 éves korosztályú diákok számára maximum 36 fős csoportokat várnak. Szombatonként családok számára nyújt szórakoztató, pályaorientációs jellegű programokat 90 percen keresztül kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Előzetes regisztráció szükséges. Az élményközpontokban a csoportos iskolai foglalkozások, a szakkörök és a családi foglalkozások is ingyenesek, de előzetes regisztrációhoz kötöttek. Jelentkezni a www.programozdajovod.hu weboldalon a naptárak/ élményközpontok menüpont alatt lehet. A jelentkezési felületünk jelzi a szabad helyek számát, ha elérte a megadott létszámot, akkor újabb regisztrációt nem tudunk fogadni. Ebben az esetben javasoljuk, hogy keressen másik időpontot!


A 90 perces foglalkozásokon animációkészítéssel, új robotpályákkal, új programozási lehetőségekkel, kiterjesztett valósággal, 3D nyomtatással, humanoid és padlórobotokkal, microbit-tel, LEGO és Artec robotokkal, drónröptetéssel is megismerkedhetnek a gyerekek. A 7-8. osztályos diákok hetente egyszer szakköri foglalkozáson vehetnek részt.REGISZTRÁCIÓ


RegisztrációKedves érdeklődő! 2021. május 4-én, keddtől újra látogatható a debreceni DigITér és a budapesti Edu&Fun Digitális Élményközpont! Előzetes regisztráció után ingyenes foglalkozásainkra hétköznapokon az iskolai csoportokat, szombaton pedig az egyéni látogatókat és a családokat várják! Az élményközpont területén az óvintézkedések betartása, és a maszk használata kötelező! Fokozottan ügyelünk a tisztaságra és az eszközök fertőtlenítésére. Kollégáink is maszkot hordanak. Vigyázzunk továbbra is egymásra!