Infó block
EN | HU
EDU & FUN-Budapest
DIGITÁLIS ÉLMÉNYKÖZPONT

TANULNI CSAK JÁTSZVA ÉRDEMES!


Programozd a jövőd!
már a digitális élményközpontban is!

data-home-pic3

Budapesti központunk egy olyan hely, ahol bárki megismerkedhet a legmodernebb technológiákkal.


Szervezett programok keretében találkozhat humanoid robotokkal, szerezhet tapasztalatot robotok programozásában, 3D nyomtatásban, körülnézhet egy okosotthonban, kipróbálhat virtuális valóság eszközöket, tájékozódhat a legújabb technológiai trendekről.

Hiszünk abban, hogy azok a gyerekek, akik a programjainkon játékos módon ismerkednek meg a modern eszközökkel, nemcsak a mindennapi életben boldogulnak majd jobban, hanem komoly érdeklődés alakul ki bennük a komplex természettudományok és az informatika iránt. Ők nagyobb eséllyel választanak majd pályát ilyen területről, és lesznek sikeresek a digitalizáció miatt átalakuló munkaerőpiacon.

ELÉRHETŐSÉGEK:

Iskoláknak


Iskolai csoportok számára ajánlott foglalkozásainkon a résztvevők olyan modern technológiákkal ismerkedhetnek meg, mint a robottechnológia, a 3D nyomtatás, a kiterjesztett és virtuális valóság, vagy a SMART megoldások. A foglalkozás keretében kreatív feladatok során tehetik próbára magukat működő szerkezetek programozásában.


INGYENES ISKOLAI FOGLALKOZÁSAINKRA VÁRUNK:

1-12. évfolyamos osztályokat (max. 32 fő diák + 3 pedagógus)

ISKOLAI FOGLALKOZÁSOK IDEJE:

Hétköznapokon. Részletek a regisztrációnál!

data-home-pic3

SZAKKÖRÖK


Szakköreink célja, hogy egy-egy modern technológiai megoldással a gyerekek ne csak élmény szintjén találkozzanak, hanem azokat valós problémák megoldásához is fel tudják használni. Gondolkodjunk közösen arról, hogyan tudják biztonságosabbá, kényelmesebbé tenni az életünket, hatékonnyá tenni az energiafelhasználásunkat, megmenteni a bolygónkat, hogyan tudunk új, nagyszerű dolgokat létrehozni.

Ingyenes szakköreinkről részletes tájékoztatást lent talál.


INGYENES SZAKKÖRI FOGLALKOZÁSAINKRA VÁRUNK:

Szakköreinket legalább 4 fő jelentkezése esetén indítjuk. Amennyiben ez a létszám nem jön össze, az indítás dátumát elcsúsztathatjuk.

SZAKKÖRI FOGLALKOZÁSOK IDEJE:

Hétköznapokon. Részletek a regisztrációnál!
1-4 osztálytól - 9-10 osztályos diákokig

data-home-pic3

EGYÉNI LÁTOGATÓK


A központ szombaton mindenkié!

A hozzánk ellátogatóknak bemutatjuk a legújabb technológiákat, amelyek közül párat ki is lehet próbálni a foglalkozás során: 3D nyomtatókat, robotokat, VR játékokat, AR eszközöket, Okos otthon eszközöket.


Ezeken kívül játszhattok a leap-ekkel, lehet animációt készíteni, beszélgetni Pepperrel, a humanoid robottal, játszani Bodrival, vagy közismertebb nevén AIBO-val, stb.


INGYENES CSALÁDI FOGLALKOZÁSAINKRA VÁRUNK:

Fontos, hogy a központ egyénileg, vagy családdal csak szombatonként látogatható!

Jöhettek gyerekkel (ajánlott korosztály 6 éves kortól), vagy gyerek nélkül. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

EGYÉNI FOGLALKOZÁSOK IDEJE:

Hétköznapokon. Részletek a regisztrációnál!

data-home-pic3


MINDEN PROGRAMRA ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!Kedves érdeklődő! 2021. május 4-én, keddtől újra látogatható a debreceni DigITér és a budapesti Edu&Fun Digitális Élményközpont! Előzetes regisztráció után ingyenes foglalkozásainkra hétköznapokon az iskolai csoportokat, szombaton pedig az egyéni látogatókat és a családokat várják! Az élményközpont területén az óvintézkedések betartása, és a maszk használata kötelező! Fokozottan ügyelünk a tisztaságra és az eszközök fertőtlenítésére. Kollégáink is maszkot hordanak. Vigyázzunk továbbra is egymásra!