Infó block
EN | HU

Az IT a jövő/d! Mi megmutatjuk az irányt az online Educatio Expon! – Programozd a jövőd!

Milyen pályát képzelsz el magadnak? Olyat, amiben azt csinálod, amit szeretsz? Olyat, ami iránt nagy a kereslet és jól is fizet? Számodra is  fontos, hogy változást hozhass mások életébe? Ha ez rád mind igaz, a legjobb helyen jársz!

 

Mindennapjaink során akaratlanul is tapasztaljuk, hogy az informatika az életünk szerves része, és egyre dominánsabb szerepet követel magának. Okostelefon, tablet, laptop nap, mint nap kezünk ügyében van. Ezeken tanulunk, szórakozunk, de itt fizetjük a számlákat, tartunk kapcsolatot barátainkkal. És ezeken dolgozunk is. Sokan nem is gondolnak bele, hogy hány informatikai rendszer, digitális eszköz szolgálja észrevétlenül életünket.  Az informatika jelenleg a legdinamikusabban fejlődő iparág, s ez által egyre nagyobb területet hódít meg magának.

 

Ismerkedj meg Te is az informatikában rejlő széleskörű lehetőségekkel és kezdd el már most egy biztos, kiszámítható jövő felépítését!

 

A Programozd a jövőd! projekt 2021-ben is, már harmadik alkalommal vesz részt az Educatio Expon. Január 21-23. között ugyan idén a pandémiás helyzetre való tekintettel online formában, de ugyanolyan lelkesedéssel várunk benneteket. a kiállításon!

 

Keresd a Programozd a jövőd! virtuális standot! A meeting room-ban szakértő munkatársaink adnak iránymutatást és segítenek megválaszolni az informatikai továbbtanulással kapcsolatos kérdéseket! Három érdekes előadásunkat is megnézheted! Keress minket az Educatio-n!







HÍRKATEGÓRIA


Kövess Facebookon!